ProKoxp 1738- 1738 GameKoxp- 1738 Koxp - 1738 Oto Kutu - 1738 Seri CS,ProKoxp 1737- 1737 GameKox

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ProKoxp 1738- 1738 GameKoxp- 1738 Koxp - 1738 Oto Kutu - 1738 Seri CS,ProKoxp 1737- 1737 GameKox

Benim Koxp - ProKoxp 1738- 1738 GameKoxp- 1738 Koxp - 1738 Oto Kutu - 1738 Seri CS,ProKoxp 1737- 1737 GameKoxp- 1737 Koxp - 1737 Oto Kutu - 1737 Seri CS,ProKoxp 1739 1739GameKoxp- 1739Koxp - 1739Oto Kutu

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» 1733 Fear Koxp
Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty31.08.10 21:48 tarafından yakamoz5656

» Knight Online Savaş Saatleri
Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty07.06.09 11:41 tarafından By_Burky

» Knight Online Aylık Yediği Kota Miktarı
Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty07.06.09 11:40 tarafından By_Burky

» Ticket Örnekleri
Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty07.06.09 11:39 tarafından By_Burky

» KO kurtlar vadisi konusmaları !!
Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty07.06.09 11:37 tarafından By_Burky

» Nick'ten Char Hacklemek
Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty07.06.09 11:37 tarafından By_Burky

» Tangy Koxp 1734 v3.8 (Fix)
Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty21.05.09 17:16 tarafından By_Burky

» Tangy Koxp 1734 v3.8 (Fix)
Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty21.05.09 17:16 tarafından By_Burky

» Windows Xp(Tanıtım)
Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty18.05.09 20:12 tarafından By_Burky

Anahtar-kelime

2 posters

Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD)

sarox
    sarox
    Moderatör
    Moderatör

Erkek
    BuLunduğunuz Yer : adana
    Tecrübe Puanı :) : 1394

Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD)

Mesaj tarafından sarox 05.10.08 18:03

Istanbul'da üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis:
    -"Baba, meraba. Ben Lale...."
    -"Ooooo. Güzel kizim benim. N'abersin bakalim?..."
    -"Hiç sorma babacigim. Hiç keyfim yok valla..."
    -"Hayirdir? Bi sorun mu var?...
    Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir:
    -"N'ooldu kizim? Anlatsana..."
    -"Murat evi terketti. Bosanmak istiyormus..."
    -"Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun?..."
    -"Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya. Ben onunla evlendim."
    -"Iyi halt ettin, zilli. Neyse, artik yapacak bi sey yok. Versin mahkemeye, hemen bosanin..."
    -"Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor. Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi çiplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmis...."
    -"Püüh. Rezil... Çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?"
    -"Ama babacigim. O benim kocamdi. Ne biliyim böyle bir pustluk yapacagini."

-"Peki. Olan olmus artik. Yarin havale ederim parayi...Ögleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari..."
    -"Sagol baba. Eeee. Sey...Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim var..."
    Adam artik iyice fenalasir. Boguk bir sesle konusur:
    -"Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen?..."
    -"Aslinda ondan degil... Zenci bi çocuk vardi...Zaten o yüzden ayriliyoruz ya...."
    Adam bayilmak üzeredir. Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir:

-" Biz seni oraya okumaya yollamistik. Sen ne haltlar çevirmissin. Allahim. Nedir bu basimiza gelenler...Okulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini..."

-"Istersen hemen dönebilirim babacigim. Ben geçen yil okuldan atildim çünkü..."
    Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir:

-"Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli?...Eh ulan? Sen hele bi gel buraya. Ben sana yapacagimi bilirim. Evden disariya adim attirmiycam sana. Ilk isteyenle de evlendiricem...."

-"O is zor be baba. Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar... Pek iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum ben..."
    -"Allahim, çildiracagim... Bir de cinsel hastaliklar haaa.....Kesin o zencidendir..."
    -"Çok pis arkadaslari vardi. Bilmem artik hangisinden kapmisimdir..."

Güm diye bir ses duyulur. Adam kisa bir süre için kendinden geçmistir; ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir.

-"Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya. Seni alip gelecek. Adresini ver bakiyim..."

-" Mahmutpasa Karakolu'ndayim... Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yaninda..."

-"Karakol mu?...Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin?...."
    -"Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim. Araba kiralayip dolasmaya çiktim. O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanina girdim. Ama neyse ki kimse ölmedi. Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim..."

Adam artik iyice fenalasmistir. Hatta fenalasmak ne kelime; adeta kahrolmustur. Telefonda kisa bir sessizlik olur. Kiz tekrar konusmaya baslar:

-"Babacigim. Sakin üzülme. Bütün bunlar bir sakaydi. Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim..."
    Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir:

-"Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr. Okul da neymis? Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin...."
    By_Burky
    By_Burky
    Admin
    Admin

Erkek
    BuLunduğunuz Yer : Adana
    Tecrübe Puanı :) : 2438

Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD) Empty Geri: Kız ile Babanın Sınıfta kalma diyalogu (komik xD)

Mesaj tarafından By_Burky 06.10.08 16:24

Ohaa BEah xD

Forum Saati 23.11.24 18:05