Çeto=Başkanım işte Human townun haritası
Muro=Hayrola Çeto
Çeto=Başkanım np 2 türlü kasılır 1. Buffer olcan buff wer otur 2. NT
Muro=Kes Lan! Nie npyi bowlada deilde Ntde kasıoz çeto taktik stratejik çözümlemeni yap bakalım
Çeto=Başkanım bowl human priestler tarafından debuff malice yiyip kayıp werme ihtimalimiz war fakat bu humanların town çok zayıf burada kendilerini çapraz meteoorlara aldığımız takdirde ii np kasacağımaza inanıorum
Muro=Bende sana inanayım mı Çeto bilmiorum
Çeto=Hayrola başkanım clan başkanı benle ilgili bişi mi dedi
Muro=Dedi Çeto Çetini anası maradonda doğurdu ezik geldi ezik gidicek.Olum başkan senle ilgili nie bişe desin sen asist misin?
Çeto=Öle diosan öledir başkanım
Muro=Npyi kasabiliriz Çeto priestleri ve asasları hazırla
Çeto=Başkanım bu ntden sonra kral üstten ismimizi yazar mı?
Muro=Hayrola Çeto
Çeto=Başkanım yıllar oldu anama pm atmayalı :S
Muro=O zmn söle anana kral olsun çeto o eziklerin katıldığı küçük eslant özentisi karuslarla oy wersin OLUM NT YAPTI !AKİBETİNİ MERAK EDİORUM OLUM SANA SESLENİORUM ÇETOOO 30 TAŞ BULdum geliom Çeto kurban olayım confirme basma DiLiLiLiLİ
Çeto=Aynen böle yapardı başkanım yemin ediorum çok duygulandım
Muro=Nalet olsun bnm içimdeki insan sevgisine senin içindeki ana sevgisine.Dual MAGE çocuğu yürü git çık lan czden
Muro=Hayrola Çeto
Çeto=Başkanım np 2 türlü kasılır 1. Buffer olcan buff wer otur 2. NT
Muro=Kes Lan! Nie npyi bowlada deilde Ntde kasıoz çeto taktik stratejik çözümlemeni yap bakalım
Çeto=Başkanım bowl human priestler tarafından debuff malice yiyip kayıp werme ihtimalimiz war fakat bu humanların town çok zayıf burada kendilerini çapraz meteoorlara aldığımız takdirde ii np kasacağımaza inanıorum
Muro=Bende sana inanayım mı Çeto bilmiorum
Çeto=Hayrola başkanım clan başkanı benle ilgili bişi mi dedi
Muro=Dedi Çeto Çetini anası maradonda doğurdu ezik geldi ezik gidicek.Olum başkan senle ilgili nie bişe desin sen asist misin?
Çeto=Öle diosan öledir başkanım
Muro=Npyi kasabiliriz Çeto priestleri ve asasları hazırla
Çeto=Başkanım bu ntden sonra kral üstten ismimizi yazar mı?
Muro=Hayrola Çeto
Çeto=Başkanım yıllar oldu anama pm atmayalı :S
Muro=O zmn söle anana kral olsun çeto o eziklerin katıldığı küçük eslant özentisi karuslarla oy wersin OLUM NT YAPTI !AKİBETİNİ MERAK EDİORUM OLUM SANA SESLENİORUM ÇETOOO 30 TAŞ BULdum geliom Çeto kurban olayım confirme basma DiLiLiLiLİ
Çeto=Aynen böle yapardı başkanım yemin ediorum çok duygulandım
Muro=Nalet olsun bnm içimdeki insan sevgisine senin içindeki ana sevgisine.Dual MAGE çocuğu yürü git çık lan czden
31.08.10 21:48 tarafından yakamoz5656
» Knight Online Savaş Saatleri
07.06.09 11:41 tarafından By_Burky
» Knight Online Aylık Yediği Kota Miktarı
07.06.09 11:40 tarafından By_Burky
» Ticket Örnekleri
07.06.09 11:39 tarafından By_Burky
» KO kurtlar vadisi konusmaları !!
07.06.09 11:37 tarafından By_Burky
» Nick'ten Char Hacklemek
07.06.09 11:37 tarafından By_Burky
» Tangy Koxp 1734 v3.8 (Fix)